fredag 11. april 2014

Saltbakte poteter i kjele

Dette er kjempegodt tilbehør til kjøtt  og fiskeretter, 
men også som snacks med Alioli eller
 Mojosaus til !!

Oppskrift på hjemmelaget Alioli finner du HER
og på Mojosaus HER
Ønsker du Saltbakte poteter i ovn, finner du oppskrift HER

INGREDIENSER
 ca 4 porsjoner

800-900 g små poteter - f.eks. Amadinepoteter
8 dl vann
7 dl grovt havsalt

FREMGANGSMÅTE

Vask potetene (beholde skallet på) og kok potetene i vann og salt, 
til potetene er møre etter ca. 25 minutter (avhengig av størrelsen på potetene) 
Hell av vannet og la potetene dampe noen minutter uten lokk, til de har dampet tørr.

saltbakte poteter

Server potetene til kjøtt, fisk, 
på tapasbordet eller som snacks med Aioli til...




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar