mandag 30. juni 2014

BRENTE MANDELFLAK HELT SUKKERFRI

Sukkerfritt tilbehør til bruk på havregrøt, yoghurt, cottage cheese, over desserten,
fruktsalaten eller bare litt snacks til kaffen...

 Smakte utrolig godt på Overnight Oat
Alltid godt å ha stående i tilfelle søsuget melder seg !!
...det gjør kanskje ikke det hos deg :)))


INGREDIENSER

1 pakke skivede mandler - 1 pakke inneholder 227 g (Sparbutikkene)
3 ss sukrin gold
1.5 ss smør - du kan også bruke kokossmør eller annet
1 ts maldonsalt
Kanel og kardemomme


FREMGANGSMÅTE

Sett stekeovnen på 180 grader.

Fordel mandlene på et bakepaprikledd stekebrett,
og forstek midt i ovnen i ca 5 minutter.

Ta mandlene ut, ha over i en bolle og vend inn smeltet smør, sukrin gold, 
kanel, kardemomme og maldonsalt. 

Bland godt før du heller tilbake på stekebrettet, og la de stå i ovnen ca. 5-7 minutter til. 
Følg med, det er fort at de svir seg - du kan godt vende litt i blandingen under stekingen.

 La de avkjøle seg på stekebrettet, de blir sprø etter hvert som de blir kaldere. 
 Knekk opp de som henger sammen, og oppbevar tørt, 
i romtemperert glass.


Oppskrift og inspirasjon fra Linda Stuhaug !!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar